forum

Een forum over bepleistering, gipskartonwerken en mouluren?

Ja, omdat we denken dat daar nood aan is. Albarius doet heel veel renovatie- en herstellingsprojecten en komt op vele plaatsen waar mensen zelf een aantal werken uitvoeren aan hun huis. Telkens opnieuw vraagt men om raad en extra informatie in verband met het zelf uitvoeren of afwerken van bepleisteringen, plamuren en gyprocwerken. En elke keer beantwoorden we die vragen heel graag. Omdat veel vragen regelmatig terugkomen, plaatsen we ze samen in een forum.

Waarom in een forum en niet in een FAQ? Zo kan je zelf ook je vraag direct stellen of kan jij je ervaringen delen met anderen. Let wel, Albarius is overdag ook op de werf en 's avonds op stap voor het maken van offertes. Je vragen kunnen dus niet steeds onmiddelijk beantwoord worden, soms zal je een dagje of zo moeten wachten...

Het forum is opgericht en voorbehouden speciaal voor vragen, opmerkingen en gesprekken over bepleistering, plamuren, gipskarton en mouluren. Er is geen off-topic onderwerp. Wil je graag over iets anders praten, dan is daar elders op het internet voldoende mogelijkheid voor. Om to the point te blijven op het forum, worden alle off-topic onderwerpen terug verwijderd. Met dank voor uw begrip en medewerking.


Praktisch:

  • Afbeeldingen: om het forum heel licht te houden, kan je zelf geen afbeeldingen of bestanden uploaden. Als je graag iets wil tonen, dan kan dat: plaats je afbeelding elders op het net (online fotogalerij, je eigen blog of website,...) en werk met een link daar naar toe.
  • Avatar: als je een avatar wil toevoegen aan je gebruikersprofiel, kan die op het pleisterforum maximum 10 Kb groot zijn. Dat is niet zo veel, maar in principe genoeg om een duidelijk onderscheidende avatar te hebben.
  • Gebruikersvoorwaarden: om je te kunnen registreren op het forum moet je eerst akkoord gaan met de gebuiksvoorwaarden en de wellevendheidsregels, lees ze even na.

 

image ©2015 Wikimedia Commons ( CC BY-SA 3.0 - BeBo86 )